تماس: 09353132500

استخراج مقاله از پایان نامه و هزینه و زمان و آموزش استخراج مقاله از پایان نامه

استخراج مقاله از پایان نامه و هزینه و زمان و آموزش استخراج مقاله از پایان نامه :

آموزش استخراج مقاله از پایان نامه

آموزش نگارش پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری و استخراج مقاله از پایان نامه یکی از اصلی ترین تجربه پژوهشی هر دانشجوی تحصیلات تکمیلی به شمار می رود. (توصیه میشود مقاله نکات مهم در آموزش نگارش پایان نامه را مطالعه فرمایید.) همانطور که میدانید امکان ردگیری سرقت های علمی از پایان نامه ها دشوار است. هر چند برای غلبه بر این ریسک ها و پرهیز از چنین کجروی هایی نرم افزارهای متنوعی در دسترس قرار گرفته اند، لیکن خردمندانه این است که پژوهشگران دستاوردهای علمی پژوهشی خود را در نشریات معتبر منتشر کنند تا پژوهش آنها در چرخه ارتباطی دانش قرار گیرد و دیگر پژوهشگران به راحتی بتوانند به شکل قانونی از پژوهش آنها استفاده نمایند.

استخراج مقاله از پایان نامه و چاپ مقاله برگرفته از پایان نامه امکان استفاده دیگران از نتایج پژوهشی و افزودن به غنای جامعه علمی هرچند به میزان اندک را تحقق خواهد داد. تدوین مقاله علمی جهت انتشار در مجله های علمی از جنبه های مختلفی حایز اهمیت است چرا که محققان علاوه بر بهره مندی از آثار حقوقی، اداری و …، می توانند به ارتقای منزلت اجتماعی و ارتقای علمی دست پیدا کنند. جهت آشنایی با مجلات علمی مقاله انواع مجلات و جورنال ها به لحاظ ساختار و محتوا را بخوانید.

نظر به اهمیت این موضوع در این مقاله چگونگی استخراج مقاله از پایان نامه و بخش های مختلف آن ارائه میشود. و در پایان به طور خلاصه نکات مهم جهت استخراج مقاله از پایان نامه ذکر خواهد شد. ما در الو تز سعی میکنیم راهکارهایی را به شما دانشجویان و پژوهشگران عزیز جهت اقدام به استخراج مقاله از پایان نامه ارشد یا استخراج مقاله از پایان نامه دکتری، چاپ مقاله از پایان نامه، پذیرش مقاله از پایان نامه پیشنهاد کنیم تا بتوانیم در انتشار یافته های علمی شما سهمی اندک داشته باشیم.

سؤال‌ها

  1. آموزش نگارش مقاله‌ای که از پایان‌نامه و رساله گرفته شده باشد تا چه اندازه ضروری است؟ (مزایای چاپ مقاله ISI برای اساتید و دانشجویان)
  2. چکیده تمام نما و مختصر با هم چه فرقی دارند؟
  3. آیا برای آموزش نگارش مقاله باید از الگویی پیروی گردد؟
  4. چرا اهمیت نشر مقاله از چاپ و انتشار کل پایان‌نامه مهم‌تر است؟
  5. فرق مبانی نظری و پیشینه پژوهش در مقاله مستخرج از پایان نامه و رساله چیست؟

انواع مقالات مستخرج از یک پژوهش

مقالات برگرفته از یک پژوهش معمولا در دو قالب زیر با دسته بندی های متنوعی منتشر می شود:

  • علمی –پژوهشی
  • علمی –ترویجی

ساختار یک مقاله

تحقیق و پژوهش در دنیای علم اهمیت ویژه ای دارد تمامی پیشرفت های علمی بر پایه تحقیق و پژوهش استوار است. مهمترین شیوه ارایه نتایج یک تحقیق و پژوهش، تهیه واستخراج مقاله پژوهشی میباشد و محققی موفق است که بتواند مقاله خود را در مجلات معتبر منتشر کند. از آنجایی که نوشتن صحیح مقاله از ارکان اساسی پذیرش و چاپ مقاله میباشد ما سعی کردیم به روشهای صحیح آموزش نگارش مقاله و نحوه استخراج مقاله از پایان نامه اشاره کنیم.

به طور کلی هر مقاله علمی و پژوهشی شامل اجزاء اصلی زیر است:

  ۱- عنوان

  ۲- نام نویسندگان

  ۳- چکیده

  ۴-کلمات کلیدی

  ۵-مقدمه

  ۶- مبانی نظری تحقیق

  ۷- روش تحقیق

  ۸- یافته های تحقیق

  ۹- بحث و نتیجه گیری

۱۰- فهرست منابع

عنوان مقاله

  • عنوان، مفهوم و مضمون اصلی مقاله را به طور خلاصه نشان میدهد. عنوان مقاله بایستی جذاب، کوتاه، گویا و بیانگر متغیرهای اصلی مقاله باشد.
  • عنوان مقاله لزوما همان عنوان دقیق پایان نامه نیست و شما می توانید عنوان مقاله خود را تغییر داده و یا اگر پایان نامه شما قابلیت استخراج دو یا چند مقاله را دارد عنوان را متناسب با مسئله مورد نظر انتخاب کنید.

اسامی نویسندگان

بعد از عنوان، اسامی نویسندگان مقاله ذکر میگردد. معمولا اسامی نویسندگان به ترتیب میزان مشارکت انها در انجام پژوهش ذکر میگردد و شماره گذاری میشود. در زیر اسامی مولفان، نام دانشگاه هر نویسنده که در آن مشغول به تحصیل یا فعالیت است ذکر میگردد.

چکیده

  • چکیده یا ابسترکت (Abstract) نمایشی کوتاه و مختصراز اطلاعاتی است که در یک متن دانشگاهی، پژوهشی و یا مقالات آی اس آی برای خواننده نوشته می شود.
  • محتوای یک چکیده فشرده اما تشریح کننده است و خواننده با خواندن چکیده ی مقاله پی خواهد برد که چه مطالبی در متن اصلی پوشش داده شده است.
  • به بیان غیر رسمی چکیده ی مقاله است که خواننده را مصمم می کند که متن مقاله را بخواند و یا از آن صرف نظر کند.

برای نگارش چکیده باید موارد زیر را در نظر گرفت

  • تعداد کلمات چکیده بین ۲۵۰-۳۰۰ کلمه باشد.
  • جمله ها خبری و به صورت گذشته یا ماضی بعید نوشته شود.
  • چکیده را با ارایه هدف پژوهش و ضرورت آن شروع کنید.
  • موضوع خود را معرفی کنید.
  • به نحوه نمونه گیری، آزمایش، گردآوری داده ها اشاره نمایید.
  • یافته های پژوهش را به صورت مختصر بیان کنید.

کلمات کلیدی

معمولاً جستجوی مقالات و پایان‌نامه‌ها از طریق واژه‌های کلیدی آنها صورت می‌گیرد. واژه‌های کلیدی هر پایان‌نامه باید در برگیرنده همه موضوع‌ های اساسی باشد که پایان‌ نامه درباره آنها بحث می‌کند تا اگر کسی در جستجوی پایان‌نامه‌ هایی درباره یکی از آن موضوع‌ ها بود، بتواند به پایان‌نامه‌ های مورد نظر خود دسترسی پیدا کند. برای توضیحات بیشتر لطفا مقاله کلمات کلیدی در نگارش و چاپ مقاله را مطالعه فرماید.

مقدمه مقاله

مقاله اطلاعات پیش زمینه مورد نیاز خواننده را فراهم می‌کند. اطلاعاتی که نشان می‌دهد تحقیق صورت گرفته چه پیشرفتی در زمینه مورد نظر بوجود آورده است. در مقدمه شما باید ابزار لازم برای درک بهتر مفهوم و انگیزه آزمایشاتتان را در اختیار خواننده قرار دهید. در این قسمت باید برای خواننده مشخص کنید که چه مسیری را طی کرده‌اید و چگونه برای حل مسئله تحقیقتان برنامه ریزی کرده‌اید.

مبانی نظری تحقیق

به طور کلی می‌توان گفت چارچوب نظری پایه‌ای است که تمام طرح و پروژه مطالعاتی بر روی آن قرار داده می‌شود. معمولاً چارچوب نظری براساس مبانی نظری ( نظریه های صاحبنظران)، کارهای مطالعاتی پیشین و دانش و تجربه محقق تنظیم می گردد.

روش تحقیق

در این بخش سوالات اساسی مقاله، فرضیه ها، جامعه آماری، نمونه گیری، روش های گرد آوری اطلاعات و روش تجزیه و تحلیل اطلاعات و سایر مسائل مربوطه توضیح داده می شود.

یافته های تحقیق

بخش نتایج یا یافته‌ها می‌تواند در قالب یک مجموعه از جدول‌ها و یا نمودارها و تصویرهایی که یافته‌های کلیدی را به یک ترتیب منطقی ساماندهی می‌کنند، ارائه شود. در عین حال، این جدول‌ها، نمودارها و تصویرها می‌توانند با توضیح‌های کوتاه متنی همراه شوند تا به درک بهتر خوانندگان کمک نمایند. پس، بهتر است یافته‌ها و نتایج که هم به صورت توصیفی و هم به صورت استنباطی یا تحلیلی هستند با ترکیبی از متن، جدول، نمودار و یا شکل ارائه شوند تا به درک بهتر خوانندگان بینجامند. بنابراین، لازم است در ارائه‌ای نتایج و یافته‌ها هم به ساختار آن‌ها، هم به ترتیب ارائه‌ی آن‌ها، و هم به چگونگی ارائه آن‌ها توجه کنید.

بحث و نتیجه گیری

برای نگارش متن اصلی نتیجه گیری، به این توصیه ها توجه داشته باشید: رایج ترین اشتباه در نگارش نتیجه گیری، کپی کردن متن نوشته شده در نتایج تحقیق در نتیجه گیری است. نتیجه گیری باید تحلیل و بررسی نتایج باشد، به گونه ای که خواننده با مطالعه آن به صورت مقایسه ای و کلی، پی به نتایج حاصل از تحقیق ببرد. توصیه می شود که در نگارش بخش های مختلف از جملات کوتاه و صریح استفاده شود. بهتر است برای برجسته سازی و تفکیک نتایج از هم، نتایج پاراگراف ها مجزا ارائه شود و افعال بکار رفته در نتیجه گیری به صورت ماضی باشد.

فهرست منابع

در پایان لازم است کلیه منابعی که در مقاله استفاده شده به شیوه ای مطلوب ذکر شود. هر مجله برای رفرنس نویسی استایل متفاوتی دارد و شما بایستی منابع مقاله خود را بر طبق منابع مجله مدنظرتان نگارش کنید.

دو روش رایج رفرنس دهی:

روش APA: رایج ترین فرم رفرنس دهی در ایران، که سال تحقیق بعد از نام و نام خانوادگی نویسنده و داخل پرانتز آورده می شود. ( نحوه رفرنس دهی به روش APA)
روش MLA: در این روش سال چاپ اثر در انتها و بدون پرانتز ذکر می شود. ( شیوه رفرنس دهیMLA)

ارجاع دهی منابع و ماخذ نیز در دو شکل کلی زیر است:

  1. ارجاع دهی به متن
  2. زیرنویس

جهت استخراج مقاله از پایان نامه باید به نکات زیر توجه کرد:

  1. تکراری نبودن عنوان مقاله
  2. توجه به موضوعات و تحقیقات به روز که شانس پذیرفته شدن مقاله را بسیار بالا میبرد.
  3. اکتفا نکردن به نقل قول از مقاله های دیگر و سایر تحقیقات و داشتن حرفی نو در موضوع و شیوه انجام مقاله.
  4. جمع آوری عصاره کلی پایان نامه در ۱۰ الی ۱۵ صفحه با ساختار زیر:

عنوان، چکیده، کلیدواژه ها، مقدمه، مرور پیشینه تحقیق و بررسی مبانی نظری، روش تحقیق، سئوالات و فرضیات و..

  1. مدل مفهومی، تحلیل داده ها و نتیجه گیری، فهرست منابع مورد استفاده.
  2. مشاهده چند نمونه مقاله پژوهشی و مطالعه آن ها قبل از آموزش نگارش مقاله از طریق دانلود مقالات ISI
  3. شناسایی مجله مورد نظر جهت چاپ و گرفتن شیوه نامه آن مجله جهت رعایت استانداردهای آموزش نگارش مقاله و انتخاب نویسنده مسئول. (بهتر است فردی با تجربه نگارش چند مقاله باشد تا با اصول و روش های این امر آشنایی بیشتری داشته باشد)
  4. از آنجا که پروسه چاپ مقاله ISI طولانی است و ممکن است فرآیند داوری آن یک سال طول بکشد لذا بهتر است دانشجو به محض شکل گرفتن پایان نامه و قبل از دفاع به فکر استخراج مقاله از پایان نامه باشد. ( آموزش نگارش و چاپ مقاله ISI)
  5. توجه به هزینه چاپ مقالات در مجلات: از آنجا که برخی از دانشجویان به سراغ مجلات لاتین جهت چاپ مقاله خود میروند لذا توجه به شناسایی لیست مجلات معتبر و همچنین هزینه چاپ مقاله جهت پیشگیری از مشکلات احتمالی ضروری می نماید.
  6. شناسایی همایش های داخلی و بین المللی به عنوان یکی از راه های آسان چاپ مقاله

مشاوره رایگان در زمینه استخراج مقاله از پایان نامه

موسسه الو تز با تیم مجرب مقاله، آماده ارائه خدمات نگارش، ویرایش، اکسپت و پاپلیش مقالات داخلی و خارجی در سریع تر زمان ممکن می باشد.  این تیم به طور مداوم در جریان آخرین ویرایش مجلات نامعتبر بوده و تلاش می کند تا مقالات مشتریان عزیز را در مجلات معتبر و مورد تایید وزارت علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد مورد پذیرش قرار دهد. لازم به ذکر است که موسسه الو تز آمادگی دارد تا به دانشجویانی که می‌خواهند از پایان نامه خود مقاله استخراج کنند مشاوره رایگان ارائه دهد. پژوهشگران موسسه آمادگی دارند تا راهنمایی‌های لازم را انجام داده و در صورت نیاز به رفع ایرادات احتمالی مقاله دانشجویان اقدام نمایند. شما می توانید جهت آگهی از هزینه استخراج مقاله و دریافت راهنمایی فرم ثبت سفارش آنلاین الو تز را تکمیل فرمایید.

الو تز برندی متفاوت در خدمات پایان نامه و مشاوره پروپوزال با همکاری اساتید برجسته ایران

مشاوره پروپوزال دکتری و مشاوره پروپوزال ارشد و مشاوره انجام پایان نامه ارشد و مشاوره انجام پایان نامه دکتری

error: تلفن های تماس : 09353132500 و 09199631325 می باشد.