انجام پایان نامه دکترا شیمی و انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری مهندسی شیمی
انجام پایان نامه دکترا شیمی و انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری مهندسی شیمی :
در دنیا، مواد بسیار زیادی وجود دارد. ما همه روزه با مواد زیادی سر و کار داریم. موادی که در دنیای اطراف ما وجود دارد، با شیوه های بسیار زیادی به وجود می آیند. این مواد حاصل واکنش های بسیار زیادی هستند. کاغذ، چوب، پلاستیک و … . همه و همه از این دست مواد هستند. اما این مواد چگونه و به وسیله چه کسانی تولید می شوند؟ برای تولید این مواد، رشته مهندسی شیمی کاربرد دارد. مهندسان شیمی که فارغ التحصیلان رشته مهندسی شیمی هستند، به وسیله واکنش های مختلف این مواد را به وجود آورده اند
رشته مهندسی شیمی چیست؟
شاید شما هم مانند بسیاری از افراد تصور کنید که رشته مهندسی شیمی، گرایشی از رشته شیمی است. اما این یک تصور کاملا اشتباه است. مهندسی شیمی، به رشته شیمی ربطی ندارد. این به این معنی است که یک فرد فارغ التحصیل مهندسی شیمی، یک شیمیدان نیست. بلکه یک مهندس است.
در رشته مهندسی شیمی، کشیفیاتی که شیمیدان ها به دست آورده اند، به مرحله تولید می رسد. یعنی این رشته بیشتر به تولید و کارهای عمل آزمایشگاهی ارتباط دارد. گرچه در این رشته، فعالیت های بسیار زیادی صورت می گیرد. نمی توان گفت که مهندسی شیمی فقط به ساخت و تولید مواد و وسایل ارتباط دارد.
به طور کلی هر چیزی که شما می بینید، منشایی از مهندسی شیمی دارد. از کاغذ، پلاستیک و فلز گرفته تا پارچه و لوازم آرایشی و حتی غذا. همه و همه به دست مهندسان شیمی ساخت و تولید می شوند.
واحدهای درسی مهندسی شیمی
این رشته، ۱۴۰ واحد درسی دارد. همچنین ۲ واحد دیگر هم به کارآموزی اختصاص دارد. این ۱۴۰ واحد به شرح زیرند:
20 واحد دروس عمومی
۴۴ واحد دروس پایه
۵۸ واحد دروس اصلی
۱۸ واحد دروس اختیاری
دروس اصلی رشته مهندسی شیمی
۵۸ واحد از دروس این رشته را، دروس اصلی تشکیل می دهند که به شرح زیرند:
موازنه ماده و انرژی، ترمودینامیک، مکانیک سیالات، انتقال حرارت، انتقال جرم، سینتیک و طراحی راکتور، کاربرد ریاضیات در مهندسی شیمی، کنترل فرآیندها، عملیات واحد، طرح و اقتصاد مهندسی.
دروس اختیاری رشته مهندسی شیمی
دروس اختیاری هم که ۱۸ واحد را تشکیل می دهند به شرح زیرند:
تعیین مشخصات و انتخاب دستگاهها ، روش های اندازه گیری کمیتهای مهندسی ، خواص مواد و خوردگی ، ایمنی در صنایع شیمیایی ، مدیریت صنعتی ، فناوری پودر ، مهندسی محیط زیست ، سیستم های انرژی ، مبانی کارآفرینی.
دروس مشترک در گرایش های مختلف مهندسی شیمی:
ریاضیات عمومی، شیمی عمومی، فیزیک، معادلات دیفرانسیل،ترمودینامیک، موازنه انرژی و مواد، ریاضیات مهندسی، نقشه کشی صنعتی، برنامه نویسی و شناخت کامپیوتر، شیمی آلی، استاتیک و مقاومت مصالح، مکانیک سیالات، انتقال حرارت، شیمی تجزیه، شیمی فیزیک، انتقال جرم، عملیات واحد، کنترل فرآیندها، طرح و اقتصاد مهندسی، کاربرد ریاضیات در مهندسی شیمی، کارگاه، پروژه یا طراحی پروژه.
دروس تخصصی گرایش صنایع شیمایی معدنی:
مهندسی احتراق، صنایع شیمیایی معدنی، عملیات واحد صنعتی مکانیکی.
دروس تخصصی گرایش صنایع پتروشیمی:
فرآیندهای پتروشیمی، مقدمات و پالایش، مبانی و تکنولوژی پلیمر.
دروس تخصصی گرایش صنایع گاز:
انتقال و توزیع گاز، فرآیند گاز، مهندسی احتراق.
دروس تخصصی گرایش صنایع غذایی:
میکروبیولوژی عمومی، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی موادغذایی، صنایع غذایی، بیوشیمی مواد غذایی، تغذیه و بهداشت.
دروس تخصصی گرایش پالایش:
مهندسی احتراق، مهندسی پالایش، فرآیندهای پالایش.
دروس تخصصی گرایش بهره برداری از منابع نفت:
مهندسی مخازن هیدروکربوری، ازدیاد برداشت، حفاری و تولید، شبیه سازی مخازن نفتی، خواص ترمودینامیکی سیالات نفتی.
دروس تخصصی گرایش فرایندهای نفت:
فرآیندهای پالایش نفت و گاز، طراحی برج و مبدل، تعیین مشخصات دستگاه ها، سیستم های اندازه گیری.
دانشگاه های پذیرنده دانشجو در رشته مهندسی شیمی
دانشگاه های پذیرنده دانشجو در این رشته نیز کم نیستند و بنابراین نگرانی از این لحاظ وجود ندارد. لیستی از دانشگاه های پذیرنده دانشجو در رشته مهندسی شیمی :
دانشگاه اراك ، دانشگاه تربيت مدرس ، دانشگاه خليج فارس – بوشهر ، دانشگاه رازي – كرمانشاه ، دانشگاه سمنان ، دانشگاه سيستان و بلوچستان – زاهدان ، دانشگاه صنعتي اميركبير – تهران ،دانشگاه صنعتي بابل ، دانشگاه صنعتي سهند – تبريز ، دانشگاه صنعتي شريف – تهران ، دانشگاه صنعتي مالك اشتر ، دانشگاه علم و صنعت ايران – تهران ، دانشگاه كاشان ، دانشگاه مازندران – بابلسر ، پژوهشگاه شيمي و مهندسي شيمي ايران ، پژوهشگاه مواد و انرژي – مشكين دشت كرج ، دانشگاه اصفهان .
آینده شغلی و بازار کار رشته مهنندسی شیمی
امروزه، کشورها تلاش می کنند با ساخت بیشتر و بیشتر کارخانه ها، به خودکفایی برسند. در همه کشورها، کارخانه های بسیار زیادی برای تولید انواع وسایل به وجود آمده است. هر کارخانه تولیدی، برای این که بتواند شروع به کار کند، نیاز به یک مهندس شیمی دارد. چون همان گونه که ذکر شد، مهندس های شیمی می توانند مواد و وسایل بسیار زیادی را تولید کنند. در کارخانه های تولیدی هم ، تقریبا در تمام مراحل تولید، به مهندسان شیمی نیاز است. بنابراین فارغ التحصیلان مهندسی شیمی، مه توانند به راحتی جذب بازار کار شوند. البته این فقط برای ایران نیست بلکه در هر کشوری به این مهندسان نیاز است.
مهندسان شیمی می توانند در زمینه های زیر فعالیت کنند:
طراحی راکتور، طراحی انواع دستگاه، طراحی فرآیند ، مهندسی تولید و … .
رشته مهندسي شيمي دارای گرایش های مختلفی می باشد که در ادامه به آنها اشاره می شود:
ترموسينتيك و كاتاليست (Thermo-synthetic and catalyst)
فرآيندهاي جداسازي (Separation processes)
طراحي فرآيند (Process design)
مدلسازي، شبيهسازي و كنترل (Modeling, simulation and control)
محيط زيست (Environment)
فرآوري و انتقال گاز (Gas processing and transmission)
صنايع پتروشيمي (Petrochemical Industries)
این گرایش عمدتا به استخراج اقتصادی نفت، گاز و سایر منابع طبیعی از زمین مربوط می شود. تصفیه و تولید مواد حاصله از نفت و فرآورده های نفتی از مطالعات عمده در این گرایش می باشد.
صنايع غذايي (Food Industries)
صنايع شيميايي معدني (Mineral Chemical Industries)
نانوفناوري (Nanotechnology)
این گرایش به مطالعه پدیده های نانوساختار و فناوری نانو و دستکاری مواد در مقیاس های اتمی، مولکولی و ماکرومولکولی می پردازد. نانوتکنولوژی و فناوری نانو، ماهیتی بین رشته ای دارند: محتوای فیزیک، شیمی، زیست شناسی و ریاضیات را ترکیب می کند و در زمینه های کاربردی مانند تکنولوژی، مواد، بیوتکنولوژی، پزشکی، انرژی و محیط زیست متمرکز می سازد. کاربردهای این رشته را عمدتا می توان در پزشکی، مهندسی و صنایع غدایی مشاهده نمود.
پليمر (Polymer)
پديده هاي انتقال (Transmission phenomena)
زيست پزشكي (Biomedical)
برخی از نرم افزارهای پرکاربرد جهت انجام تحقیقات و انجام پایان نامه رشته شیمی:
Nanotube Modeler
EniG.ChemistryAssistant
ChemMaths
PLTable
atom visualizer
The Chemical Thesaurus
AcidBaseLab
quiz-builder
Chemical Predictor
VLECalc
Aspen Engineering Suite
Virtual NanoLab 2008
زیر شاخه های رشته شیمی در تحصیلات تکمیلی
یکی از مهمترین وظایف دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی انجام پایان نامه رشته شیمی میباشد. انتخاب عنوان مناسب، نگارش یک پروپوزال دقیق و استاندارد و دفاع اصولی و پرقدرت از پایان نامه جزء مهمترین ارکان موفقیت در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند. بطور کلی علاوه بر این که کاری زمان بر و طاقت فرساست، به تجربه و دانش فراوان نیز نیازمند است. ما با چندین سال تجربه در عرصه پژوهش و با در اختیار داشتن طیف وسیعی از متخصصین و اساتید کشور آماده مشاوره و در کلیه رشتههای دانشگاهی هستیم. دانشجویان گرانقدر میتوانند از طریق ثبت آنلاین سفارشات خود را جهت انتخاب موضوع، نگارش پروپوزال به اطلاع کارشناسان مجموعه برسانند. خدمات الو تز شامل مشاوره انجام پایان نامه کارشناسی ارشد، انجام پایان نامه دکترا، آموزش انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و آموزش انجام پایان نامه کارشناسی ارشد و… میباشد.
رشته شیمی گرایش شیمی آلی
شغلي ممكن مي توان براي افراد متخصص در اين گرايش ميتوان به موارد زير اشاره كرد:
سنتز ترکيبات آلي: كار درمراكز داروسازي و كمك به سنتز دارو ومواد آرايشي بهداشتي.
طيف سنجي آلي: كار در آزمايشگاههاي شناسايي مواد شيميايي كنترل كيفي.
صنايع شيمي آلي و پليمر: ارتباط تنگاتنگي بين شيمي آلي و شيمي پليمر وجود دارد.
سنتز پليمرهاي جديد، اصلاح ساختار پليمرها به منظور بهبود خواص آنها و ايجاد خواص جديد براي كاربردهاي خاص ميتواند انگيزهاي براي كارخانجات و مراكز علمي براي استفاده از يك كارشناس ارشد شيمي آلي باشد. سينتيک و مکانيزم واکنشهاي آلي: بسياري از صنايع فعال شيمي بهخصوص بخشهاي درگير با پترشيمي و نفت شاخهاي از شيمي آلي هستند كه با بررسي مكانيسم واكنشها و سنتيك آنها ميتوان اطلاعات ارزشمندي بدست آورد و براي ساخت كاتاليزورهاي جديد و افزايش سرعت واكنشها و نيز افزايش راندمان توليد از آنها استفاده كرد كه اينهه همه از تخصصهاي يك شيميدان آلي است.
بيوشيمي: بيوشيمي بررسي شيمي سيستمهاي زيستي است. كه ارتباط تنگاتنگي بين آن و شيمي آلي برقرار است. يكي ديگر از مراكز جذب شيمي دان آلي مي تواند اين مراكز باشد.
رشته شیمی گرایش شیمی معدنی
نمايش و کنترل آلوده کنندهها
فلزات سنگين پسماندههاي صنعتي و حشره کشهاي آلي کلردار، دو مشکل کاملا شناخته شده مربوط به ايجاد آلودگي هستند. به منظور ارزيابي چگونگي توزيع و عيار يک آلوده کننده در محيط، به يک روش تجزيهاي حساس و صحيح نياز است و در کنترل پسابهاي صنعتي، تجزيه شيميايي روزمره حائز اهميت است.
مطالعات پزشکي و باليني
عيار عناصر و ترکيبات مختلف در مايعات بدن، شاخصهاي مهمي از بي نظميهاي فيزيولوژيکي ميباشند. محتوي قند بالا در ادرار که نشانهاي از يک حالت ديابتي است و وجود سرب در خون، از شناختهترين مثالها در اين زمينه ميباشد. كه همه به تجزيه كيفي و كمي نياز دارند.
عيارگيري
از ديدگاه تجارتي در برخورد با مواد خام نظير سنگهاي معدني، ارزش سنگ معدن، از روي فلز موجود در آن تعيين ميشود. اين موضوع مواد با عيار بالا را نيز غالبا شامل ميشود؛ بطوري که حتي تفاوت کم در غلظت ميتواند از نظر تجاري تاثير قابل ملاحظهاي داشته باشد. بنابراين يک روش تجزيهاي قابل اعتماد و صحيح از اهميت اساسي برخوردار است.
رشته شیمی گرایش شیمی فیزیک
در كشور ما بيشتر فرصتهاي شغلي شيمي فيزيك در مراكز پژوهشي و علمي است، كه ميتواند به تغييرات بسيار مهمي در صنايع مختلف شيمي منجر شود. با بررسي، تعيين سمت و سوي واکنش، تعادل در واكنش هاي شيميايي و تعادلات فازي، تغييرات انرژي، الکتروشيمي و سينتيک شيميايي Chemical Kinetic ميتوان صنايع مختلف شيمي را به سمتي هدايت كرد كه بيشترين سود ممكن را بدست آورد و همچنين از اتلاف انرژي جلوگيري و راندمان توليد محصول را افزايش داد.
رشته شیمی گرایش نانو شیمی
نانو شیمی ، شاخه ای متمایز از علم شیمی است که ارزش های مربوط به هر دو موضوع شیمی و محیط زیست را با هم در نظر می گیرد و گزینه هایی جدید را بر پایه این ارزش ها مطرح می نماید. هدف اصلی آن ایجاد موازنه بین فعالیت های شیمی و اثرات زیست محیطی آنها با در نظر گرفتن همه هزینه- فایده های مربوط به آن است. امروز در دنیا، رشته محیط زیست اهمیت فزاینده ای پیدا کرده و محیط زیست و مسائل مرتبط با آن از اولویت های اول کشورهای توسعه یافته است. این گرایش به بررسی شیمی منابع طبیعی، نانو شیمی و مسائلی از قبیل: منابع تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر، منابع آب، منابع انرژی و . . . می پردازد. یکی از مهمترین مسائلی که در این گرایش مد نظر است، مسائل مربوط به حفظ محیط زیست و توسعه پایدار است.
رشته شیمی گرایش شیمی کاربردی
دوره کارشناسی ارشد شیمی و شیمی کاربردی برای بررسی و تحلیل شیمیی جنبه های مختلف شیمی کاربردی طراحی و اجرا می شود. دانش اموختگان این رشته قادر خواهند بود به عنوان کارشناس ارشد، تحلیل های مناسب را درباره مسائل شیمیی شیمی کاربردی، توسعه سیستمهای شیمیی و تجاری شیمی کاربردی، توسعه کاربرد فناوری اطلاعات در شیمی و بازرگانی و توسعه راهبردی طرح های شیمی کاربردی ارائه نمایند.
رشته شیمی گرایش آموزش شیمی
به انگلیسی:( Chemistry education) اشاره به آموزشِ دانشِ شیمی در مدرسه و دانشگاه و افزایش آگاهیهای همگانی در کاربردهای این دانش دارد.مهمترین موضوعات مطرح در این شاخه درک چگونگی آموزش حرفهای شیمی در راستای فراگیری دانشجویان و دانش آموزان ، بهترین راههای آموزش شیمی و بهبود نتایج یادگیری با تغییر روش آموزشی به شمار میآیند.نشریهها و ژورنالهای زیادی در این زمینه منتشر میگردند که Journal of Chemical Education ، Education in Chemistry و The Chemical Educator از معتبرترین آنها به شمار میروند .
رشته شیمی گرایش شیمی دارویی
شیمی دارویی Medicinal Chemistry یا Pharmaceutical Chemistry نام شاخهای از دانش بنیادین شیمی است که به بررسی و استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف درمان، در سیستمهای زیستی میپردازد.این دانش از دانشهای پایه در داروسازی به شمار میرود و بخش گستردهای از داروها از مطالعات در این زمینه حاصل میشوند.
رشته شیمی فیتوشیمی
شیمی گیاهی را اصطلاحا فیتو شیمی میگویند. در این شاخه از شیمی به بررسی خواص شیمیایی و دارویی گیاهان مختلف میپردازند. در واقع شاخهای از علم شیمی است که به مطالعه ترکیبات شیمیایی گیاهان مانند متابولیت های ثانویه گیاهی میپردازد. به بیانی دیگر میتوان گفت که این علم با شیمی گیاهان دارویی طی سالیان بسیار زیاد ارتباط داشتهاست و ترکیبات گیاهی نقش بسزایی در صنعت داروسازی داشتهاند. از روشهای معمول در علم میتوان به استخراج و جداسازی، تغلیظ، آنالیز و روشهای کروماتوگرافی و الکتروفورز که باعث شناخت فرمولهای دقیق ساختاری و مسیرهای بیوسنتزی میشود. شواهد فیتوشیمیایی از انواع شواهد و صفات مورد استفاده در طبقه بندیهای فیلوژنتیکی هستند، به شکلی که در گونههای دارای نزدیکی و خویشاوندی با یکدیگر، ترکیبات مشابهی یافت میشود اما همیشه نیز این گونه نیست.
رشته شیمی گرایش شیمی پلیمر
شیمی پلیمر، شاخهای از دانش شیمی است که در آن خواص شیمیایی و روش ساخت درشت مولکولها و پلیمرها مورد مطالعه قرار میگیرد. پلیمرها، از پلیمریزاسیون منومرها تشکیل میشوند. در شیمیِ بسپار، درجه پلیمریزاسیون ، توزیع جرم مولی ، تاکتیسیته ، هم پار و بسیاری موضوعات دیگر مورد بررسی هستند. دانشجویان و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد این رشته میتوانند در صنایع و مراکز که فارغ التحصیلان رشته شیمی و مهندسی شیمی را می پذیرند، مشغول به پژوهش شوند.
مشاوره انجام پایان نامه کارشناسی ارشد رشته شیمی
از مهمترین مزایای موسسه الو تز ارتباط مستقیم دانشجو با محقق است. بر خلاف کلیه موسسات فعال در زمینه مشاوره و آموزش پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری، این موسسه دانشجوی محترم را به صورت مستقیم به استاد متصل می نماید. کلیه سوالات دانشجویان بدون واسطه موسسه و در هر ساعتی از شبانه روز توسط محقق شیمی از برترین دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاههای کشور، پاسخ داده می شود.
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي شيمي- همه گرايش ها
حذف زيستي واناديوم از واناديوم اکسايد اکتا اتيل پورفيرين به عنوان مدلي از پورفيرين هاي فلزي موجود در نفت خام |
حذف بيولوژيک آلودگي هاي نفتي از خاک |
سنتز و شناسايي ماده نانوحفره 41-MCM و استفاده از آن در تثبيت آنزيمها |
بررسي سنتز و زيست تخريب پذيري کوپليمر پيوندي آکريلونيتريل بر روي نشاسته |
حذف بيولوژيک DSO از خاک هاي آلوده |
استفاده از باکتريها براي مقابله با ايجاد رسوبات واکسي در ترکيبات نفتي همراه واکس زياد |
امولسيون زدايي زيستي سيستم دو فازي آب-نفت توسط ميکروارگانيسم ها |
مدلسازي خوردگي ميكروبي حاصل از باكتري هاي كاهنده سولفات در برج هاي خنک کنندهصنعت نفت |
توليد و ارزيابي يک سورفکتانت زيستي جديد جهت ازدياد برداشت ميکروبي از نفت |
بررسي عوامل موثر بر عملکرد مواد فعال سطحي (سورفكتانت) در ازدياد برداشت نفت |
تعيين حداقل فشار امتزاجي در تزريق مخلوط چند گاز توسط معادلات حالت |
پيش بيني تغييرات چگالي و گرانروي سيالات مخزن در اثر تزريق دي اکسيد کربن يا نيتروژن در فرآيند فرازآوري با گاز |
مدلسازي رسوب آسفالتين در مخازن نفت |
بهبود خواص رئولوژيکي گلهاي حفاري با استفاده از کوپليمر پيوندي نشاسته-آکريل آميد |
بررسي تاثير عوامل فرآيندي بر روي اندازه متوسط و توزيع اندازه ذرات (PSD) در پليمريزاسيون امولسيوني وينيل کلرايد در واكنشگاه ناپيوسته |
به كار گيري تكنيك بيلان جمعيت در به دست آوردن توزيع اندازه خوشههاي آسفالتين |
بررسي تعادلات فازي مايع- مايع سيستمهاي سهتايي با همبستگي شيميايي |
مدلسازي رياضي، شبيهسازي و مطالعه آزمايشگاهي جذب CO2 توسط آمينها در يك برج جذب آكنده |
سنتز زئوليت هاي نانو حفره A، X و Y به منظور حذف ترکيبات گوگردي از برشهاي نفتي |
بررسي سينتيك رنگبري و معدني نمودن پسابهاي حاوي رنگزاهاي آلي در مخلوطهاي دوتايي واثر متقابل رنگزاها در فرآيند اکسيداسيون پيشرفته نانو فوتو کاتاليستي UV/nano-TiO2/H2O2 |
مدلسازي رياضي و شبيهسازي عمليات نمزدايي هوا توسط ترياتيلنگلايکول (TEG) در يک برج آکنده |
تهيه و بررسي خواص فيزيکي و مکانيکي نانو کامپوزيتهاي نشاسته- خاک رس جهت کاربرد در صنايع بسته بندي |
مدلسازي رياضي ، شبيه سازي و بررسي عملي جذب بخارات دي متيل فرم آميد (DMF) و اکريلونيتريل (AN) توسط آب در يك برج جذب آكنده در واحد اكريليك 1 شركت پلي اكريل ايران |
مدلسازي رياضي و شبيه سازي جذب گاز CO2 در راکتورهاي داراي جريان هاي برخوردي محوري |
سولفورزدايي از بنزين توسط زئوليت نانوحفره Y سنتز شده |
مدل سازي رياضي و شبيه سازي فرآيند ككزدايي کاتاليست در راکتورهاي واحد هيدروکراکر پالايشگاه بندرعباس و تهيه نرم افزار كاربردي آن |
مدلسازي و شبيهسازي راكتور بستر متحرك توليد تترافلوئوريد اورانيوم |
توليد نانوکامپوزيت پلي (متيلمتاکريلات/ خاکرس) به روش پليمريزاسيون RAFT (پليمريزاسيون انتقال زنجير برگشتپذير افزايشي- تجزيهاي) |
تعيين آزمايشگاهي منحني تعادل فازي سيستم فورفورال، آروماتيک و روغن روان کننده در دماهاي مختلف |
ايجاد پوشش¬هاي آندي با اکسيدهاي روتنيوم, ايريديوم و قلع روي تيتانيوم و بررسي پارامترهاي موثر بر عملکرد آن¬ها |
بررسي آزمايشگاهي تاثير عوامل عملياتي بر روي خواص فيزيکي و مکانيکي نانوكامپوزيت پلي (وينيل الكل)- خاك رس (PVA/Clay) |
بررسي تأثير عوامل فرآيندي بر روي خواص مكانيكي نانوكامپوزيت¬هاي پلي-يورتان-خاك¬رس |
جايگزيني حلال¬هاي ديگر به جاي فورفورال در استخراج آروماتيک¬ها از برش روغني و بهينه سازي شرايط با استفاده از شبيه¬سازي براي حلال جديد |
مدل¬سازي برج RDC استخراج مايع – مايع در فرآيند توليد روغن روان¬کننده با استفاده از حلال فورفورال |
شبيه سازي مونت کارلو در فرآيند تشکيل خوشه هاي آسفالتيني |
بررسي تعادلات فازي مايع- مايع سيستمهاي آبي به وسيله شبيهسازي مولكولي مونتكارلو |
مدل¬سازي تشکيل هيدرات گازي در سيستم¬هاي شامل ترکيب بهبود دهنده ساختمان هيدرات |
بررسي اثر غلظت مواد فعال سطحي در حضورکربنات سديم بر تغيير ترشوندگي سنگ مخزن کربناته …. |
جداسازی و شناسائی هیدروکربنهای موجود در مازوت با استفاده از روشهای استخراج کروماتوگرافی ستونی، کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا |
تهیه و بررسی ساختمان N,a-دی متیل-۲-کتومتیل کینولین ها |
تهیه و بررسی ساختمان پایرولوکینولینون ها |
تعیین توزیع غیراشباعیت در پلی بوتادی انها بوسیله FT-IR |
بررسی واکنش فتوشیمیایی نیترونها در مجاورت کاپتوداتیوالفین |
تهیه تعدادی از آریل ۴-کتومتیل لینولین ها و تعیین ثابت یونیزاسیون ۲-و ۴-کتومتیل کینولین ها به روش اسپکتروفتومتری و اسپکتروفلورومتری |
بررسی واکنشهای فتوشیمی مشتقات ۱-استونفتون |
بررسی واکنشهای فتوشیمیائی مشتقات ۱ و ۴-هیدروپیریدین |
تهیهو استفاده از ۳ـ کربوکسی پیریدینیوم کلروکرومات دراکسیداسیون ترکیبات مختلف آلی |
بررسی مراحل سنتز رانیتیدین |
بررسی واکنشهای افزایش حلقوی مشتقات دی هیدروپیریدین |
بررسی تشکیل کمپلکسهای انتقال بار در سیستم تتراسیانواتیلن – آلفا اپوکسی کتون |
بنزیل تری فنیل فسفونیوم پراکسی دی سولفات بعنوان یک اکسیدان جدید |
حلقهگشائی فتوکاتالیتیکی آلفا-اپوکسی کتونها |
متدهای جدید برای محافظتزدائی و محافظت زدایی همراه با اکسیداسیون تتراهیدروپیرانیلاترها، استالها و کتالها |
بررسی برخی واکنشهای ۲-کتومتیل کینولینها |
سنتز و بررسی توتومری در مشتقات جدیدی از۲-کتومتیل کینولینها و بررسی ساختمان کمپلکس آنها باپالادیم |
افزایش فتوشیمیایی [۲+۲] ۲- مورفولیتوپروین نیتریل به بنزیلهای تک استخلافی |
اکسیداسیون مشتقات ۱ ، ۴ – دی هیدروپیریدین بااستفاده از دی کروماتها |
بررسی اکسیداسیون مشتقات ۱ و ۴- دی هیدروپیریدینها توسط نیکوتینیوم دی کرومات و روی دی کرومات سه آبه |
بررسی واکنشهای اکسیداسیون ۱ و ۴- دی هیدروپیریدینها توسط کلر و کروماتها |
بررسی اکسیداسیون ۱ ، ۴- دی هیدروپیریدینها بااستفاده از بنزیل تری فنیل فسفونیوم پراکسی دی سولفات و پتاسیم پراکسی دی سولفات |
سنتز کلیتهای ۱ و ۲- دی آلکیل ۳- هیدروکسی پیریدین ۴- اون و تهیه کمپلکس آنها با یونهای فلزی |
اکسیداسیون ترکیبات آلی با استفاده از پتاسیم دی کرومات در حضور آلومینیم کلرید در حالت جامد |
بررسی اکسیداسیون نوری مشتقات مختلف ۱ ، ۴ – دی هیدروپیریدینهای N-متیل دار شده |
استفاده از زئولیتهای طبیعی تعویض یونی شده با فلزات واسطه به عنوان کاتالیزور جهت محافظت زدایی تری متیل |
سیلیل و تتراهیدروپیرانیل اترها ،استالها ، کتال ها ، تیواستالها و تیوکتالها |
بررسی واکنش افزایش فوتوشیمیایی [۲+۲] ۲- مورفولینو آکریلو نیتریل به β- دی کتونهای تک استخلافی |
بررسی اکسیداسیون مشتقات مختلف ۳ ، ۵- دی استیل -۴،۱- دی هیدروپیریدین به وسیله ۳-کربوکسی پیریدینیوم |
کلروکرومات (CPCC) ، ۲،۲- بی پیریدینیوم کلروکرومات (BPCC) و ایزوکینولینیوم کلروکرومات (ICC) |
تهیه و استفاده ازمعرف تترابوتیل فسفونیوم دی کرومات در اکسایش ترکیبات مختلف آلی |
ساخت برخی مشتقات کروتونولاکتونها و بررسی واکنشهای آنها |
تهیه برخی از ۲- کتومتیلکینولین آزینها و بررسی امکان کیلیت دهندگی بعضی از آنها با یونهای ++Cu و ++Fe |
اکسایش ترکیبات مختلف آلی توسط پتاسیم پراکسی دی سولفات در حضور مونتموریلونیت K-10 در حالت جامد و تحت تابش ریزموج |
اکسایش ترکیبات مختلف آلی توسط سدیم برومات در حضور مونتموریلونیت K-10 مرطوب در فاز جامد و تحت تابش ریزموج |
سنتز و مطالعه ساختمان برخی مشتقات جدید از ۳-هیدروکسی بیریدینون ها |
بررسی واکنش های جدید ۲-کتو متیل کینولین ها |
بررسی واکنشـهای نوری مشـتقات ۵.۳- دی اسـتیل-۴.۱- دی هیـدروپیریدین |
ساخت و بررسی واکنشهای مشتقات کروتونولاکتونهایی که در موقعیت گاما استخلاف آروماتیک دارند |
بررسی واکنش های نوری ترکیبات ۴,۱- دی هیدروپیریدین در فاز جامد |
نظر (0)