نگارش مقاله ISI تضمینی | نگارش مقاله ISI در تهران و کرج | نگارش مقاله ISI در مشهد و اصفهان
نگارش مقاله ISI تضمینی | نگارش مقاله ISI در تهران و کرج | نگارش مقاله ISI در مشهد و اصفهان :
انجام کارهای تحقیقاتی یکی از وظایف دانشجویان و محققان به شمار میآید دانش پژوهان نتایج و حاصل آزمایشگاه و تحقیقات شان را در قالب مقاله ارائه میدهند. مقاله نوشتهای علمی است که به بررسی و اثبات و بسط دادن به یک موضوع علمی میپردازد. در بیشتر مواقع هدف از نوشتن مقاله علمی کمک به دنیای علمی است مواردی دیگری نیز وجود دارد که با نوشتن مقاله میتوان بدست آورد از جمله این موارد قویتر شدن رزومه فرد و امکان گرفتن پذیرش از دانشگاههای برتر در سطح دنیا و یا ارتقا رتبه در رتبهبندی هیأت علمی دانشگاهها است. اگر شما دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد هستید با نگارش مقاله و چاپ آن می توانید نمره مربوط به مقاله در دفاع از پایان نامه را به طور کامل کسب کنید. همچنین اگر مایل به ادامه تحصیل در مقطع دکتری هستید میتوانید از این طریق در مصاحبه ورودی دکتری شانس قبولی بسیار زیادی داشته باشید موسسه الو تز با سابقهای طولانی در خصوص چاپ مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی میتواند شما دانشجویان و محققان را در این راه یاری کند. همچنین اگر مجبور هستید حتما مقالهی چاپ شدهای در مجلات معتبر داشته باشید و زمان و شرایط لازم برای نگارش یک مقاله را ندارید، میتوانید با ارسال پایاننامه به موسسه الو تز ، همکاران ماهر و متخصص موسسه چندین مقاله از آن را برای شما استخراج کنند و آن را به مجلاتی در اسکوپ مقاله شما ارسال کنند و با استفاده از حق رایزنی با مدیر مجله امکان پذیرفته شدن و اکسپت مقاله شما را افزایش دهند.
برای نگارش مقاله در سطح بین المللی باید با ساختار و قواعد مقاله نویسی آشنا شویم. حتما تا به حال با عبارت “مقاله ISI” مواجه شده اید. همانطور که هر چیزی را طبق واحد اندازه گیری اش می سنجند ، مقالات علمی نیز واحد اندازه گیری و اعتبارسنجی مختص به خود را دارند. آی اس آی (ISI) یکی از معیارهای سنجش مقاله در سطح جهانی است. داوطلبانی که علاقمندند تا مقالات خود را در موسسه اطلاعات علمی (Institute For Scientific Information) به چاپ برسانند برای اخذ پذیرش مقاله خود، ملزم به رعایت نکات و استاندارد های بانک اطلاعاتی ISI هستند. هدف از نگارش این مقاله ، راهنمایی جامع و هدایت علاقمندان برای به تحریر درآوردن یک مقاله مطابق با استانداردهای جهانی و در نهایت به چاپ رساندن آن در ژورنال های معتبر می باشد.
ISI چیست؟
با توجه به ضرورت وجود مرجع یا مرکز علمی معتبر برای نگهداری و تهیه مقالات و پژوهش های علمی ، یوجین گارفیلد در سال 1960 یک موسسه ی اطلاعات علمی با نام Institute For Scientific Information را برای نشر و جمع آوری پژوهش هایی که دارای سطح علمی بالایی هستند ، تاسیس کرد. این موسسه تقریبا تا سه دهه به فعالیت خود ادامه داد .این موسسه در سال 1992 توسط موسسه علمی تامسون خریداری و با نام Thomson ISI شناخته شد و اکنون این موسسه را بیشتر با نام Thomson Scientific می شناسند. فعالیت موسسه ISI در خصوص سنجش و ارزیابی مقالات علمی به صورت تخصصی می باشد و به صورت معیاری برای بررسی اعتبار و ارزش علمی مقاله ها و پژوهش ها درآمده است. در واقع ISI یک بانک اطلاعاتی مرکزی است برای ثبت و پوشش دهی مهم ترین مجلات علمی که در دنیا منتشر شده اند و یکی از اهداف آن تبادل اطلاعات بین محققان مختلف می باشد.
مزیت یک مقاله ISI در مقایسه با سایر مقالات علمی چیست؟
همه مجلات علمی ، اعتبار مخصوص به خود را دارند و چاپ مقاله در هر یک ازآن ها امتیازاتی را برای پژوهشگر یا محقق دربر خواهد داشت. اما مقالات چاپ شده در ژورنال ISI به دلایل زیر دارای اعتبار بیشتری هستند.
- ارائه مقاله در سطح بین المللی
- ارزیابی و قضاوت مقاله توسط داوران باتجربه و خبره
- موثر بودن مقاله ISI در مصاحبه آزمون دکتری و ترفیع درجه علمی
برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری ، به خصوص در خارج از کشور ، دانشجویان مستلزم ارائه مقاله ISI می باشند. هم چنین داشتن حداقل یک مقاله ISI چاپ شده رزومه علمی داوطلبان را پربارتر خواهد کرد.
ضریب تاثیر یا درجه تاثیر یا Impact factor چیست؟
این عامل همه ساله توسط ISI برمبنای ارجاعات به هر یک از مجلات علمی آن محاسبه می شود و نتیجه در گزارشات ارجاع مجله یا Journal Citation Reports یا به اختصار JCR ٬ منتشر می شود. این ضریب٬ نه برای مقاله یا نویسنده٬ بلکه برای مجله محاسبه می شود. محاسبه برمبنای یک دوره سه ساله صورت می گیرد. فرضا اگر در سال ۸۴ جمعا ۴۰ ارجاع به یک مجله صورت گرفته باشد و در آن مجله در سال ۸۲ تعداد ۲۶ مقاله و در سال ۸۳ تعداد ۲۴ مقاله چاپ شده باشد٬ ضریب ارجاع آن مجله٬ از تقسیم ۴۰ بر ۵۰ به دست می آید که ۸/۰ است. یعنی به طور متوسط٬ هر مقاله آن نشریه ۸/۰ مرتبه مورد استناد مقالات دیگر قرار گرفته است.
ISI بودن یک مجله را چگونه تعیین کنیم؟
بهترین راه٬ مراجعه به سایت هایی نظیر تامسون است. زیرا همچنان که گفته شد٬ هم تعداد مجلات زیاد است و هم ISI محسوب شدن یک مجله ممکن است همیشگی نباشد.هر نشریه با هر امتیاز علمی در کشور چاپ شود اگر ضریب تأثیرش صفر باشد، در این پایگاه قرار نمی گیرد. متأسفانه، در حال حاضر تمامی نشریات ایرانی دارای ضریب تأثیر صفر بوده و جایی در این پایگاه ندارند.
نحوه نگارش بخش های مختلف مقاله
مقالات چهارچوب و استاندارد خاصی دارند که اجزای مقاله باید به ترتیب خاصی پشت سر هم قرار گیرند. بهتر است برای اطلاع از نگارش هر یک از بخش ها به سایت ژورنالها مراجعه فرمایید و تعداد کلمات را از این سایت ها مشاهده فرمایید. استاندارد ترین حالت قرار گیری بخش های مختلف مقاله به ترتیب زیر میباشد که این چهارچوب برای اغلب مجلات قابل پذیرش میباشند.
موضوع مقاله
برای اینکه نام مناسبی برای مقاله خود انتخاب کنید میتوانید از کلمات کلیدی خود استفاده کنید. چند کلمه کلیدی (مثلا سه عدد) را انتخاب کرده و در سایت ISC آنها را جستجو کنید. با این جستجو میتوانید عناوین مقالات مرتبط را دیده و از آنها برای عنوان مقاله خود کمک بگیرید. به طور مثال میخواهیم عنوانی برای مقاله خود بنویسیم که در آن از کلیدواژههای Laser Welding، Mechanical Strength و Microstructure استفاده شده است. این سه کلمه کلیدی را در ISC جستجو کنید و نتایج به دست آمده را مطالعه فرمایید بهتر است عنوانی که انتخاب میکنید نزدیک به این موضوعات تخصصی باشند اما مشابه یا کپی نباشند.
چکیده
در بخش چکیده، مختصری از کل مقاله به شکل ساده بیان میشود. چکیده چیزی فراتر از خلاصه متن یک مقاله است؛ خلاصه بازنویسی شده کل متن در جملات کوتاهتر و برای کسانی است که قبلاً متن را مطالعه کردهاند، در حالی که چکیده مختصری از گزارشات تحقیق است که مناسب افرادی است که متن را مطالعه نکردهاند و قصد دارند در رابطه با ادامه مطالعه آن تصمیم بگیرند. با این وجود چکیده نمیتواند جایگزین مناسبی برای کل متن اصلی باشد. چکیده بایستی در حدود 250 کلمه را در خود بگنجاند که شامل اهداف تحقیق، مواد عمومی، روش تحقیق، نتایج خلاصه شده و نتیجه گیری نهایی است. در متن چکیده نباید اطلاعاتی اضافه بر اطلاعات متن اصلی تحقیق آورده شود. میتوانید چند مقاله مشابه یافته و از روش چکیدهنویسی آنها الگو برداری کنید.
انواع چکیده ها
چکیده مقالات از لحاظ ساختاری در دو گروه قرار دارند:
چکیده بی ساختار: یک خلاصه یک بندی میباشد که به طور متوالی نوشته میشود و مخصوص مقالات کوتاه است. معمولاً بند اول مقاله یا مقدمه به آن اختصاص دارد.
چکیده ساختارمند: در این مدل چکیده چند بند قرار دارد: مقدمه، شیوه ی کار، نتیجه گیری و بحث که هر قسمت با سرتیتر مخصوص به خود در چکیده وجود دارد. قالب اساسی یک چکیده به این صورت است اما گاهی بعضی قسمت ها مثل هدف یا چارچوب به آن اضافه میشود.
چکیده های باساختار، امتیاز کیفیتی بیشتری در مقایسه با غیرساختار ها دارند؛ زیرا واضح تر و قابل فهم تر هستند و اغلب برای مقالات بلند استفاده میشوند.
مقدمه
مقدمه يكي از بخشهاي يك مقاله علمي است كه همچون دريچهاي، خواننده را از دنياي بيرون به دنياي درون مقاله ميبرد و در حكم نقشه راه براي خواندن كل مقاله مي باشد. هدف اصلي از بيان مقدمه پاسخ به اين سوال است كه «چرا پژوهش انجام شده است». خيلي از اوقات مقدمه مقالهاي كه براي مجله فرستاده ميشود، تنها قسمتي است كه خوانده ميشود. براساس بررسيهاي صورت گرفته به عبارت ديگر اكثر داوران در مجلات علمي تصميم خود را پيرامون قبول يا رد مقاله در 15 دقيقه اول خواندن آن كه عمدتاً منطبق با مقدمه است ميگيرند. لذا صاحبنظران مقالهنويسي پيشنهاد ميكنند كه حداقل نيمي از زمان نوشتن مقاله، به نگارش مقدمه و نتيجهگيري اختصاص يابد.
روش تحقیق
این بخش مربوط به زمان، مکان و چگونگی انجام تحقیقات است. محقق در این بخش از مراحل نوشتن مقاله، طرح تحقیقاتی، لوازم مورد نیاز، روش جمعآوری اطلاعات و کنترل نتایج را در اختیار مخاطب قرار میدهد. مثلا میتوانید مواد استفاده شده و ابعاد آنها را بیان کنید. پس از آن میتوانید دستگاههای استفاده شده را معرفی کنید و در ادامه آن، فرآیند و روش کار را به شکل دقیق و کامل بیان کنید.
نتایج
در این بخش نویسنده باید سعی کند نتایج تحقیق را با تصاویر نمودار ها و جداولی که گرد آوری کرده است به مخاطب معمولا این بخش بیشترین تعداد صفحات مقاله را شامل میشود. گسترده و وسیع بودن این بخش به چاپ شدن مقاله کمک میکند نماش دهد.
بحث و تجزیه و تحلیل
در این قسمت نویسنده توضیحات بیشتری در رابطه با نتایج به دست آمده، همبستگی متغیرها و تفسیر آنها در اختیار خواننده قرار میدهد. در این قسمت نویسنده بایستی علت هرگونه انحراف از نتایج مورد انتظار و یا نتایج تحقیقات پیشین را برای مخاطب توضیح دهد.
نتیجه گیری
در طریقه نوشتن تحقیق بایستی نحوه نتیجه گیری کلی را در نظر داشت. در این قسمت نویسنده بایستی بتواند به سادگی نتیجه کلی حاصل از تحقیق، معنای آن و تفسیر خود از نتایج به دست آمده را برای خواننده متن ارائه کند. میتوانید نتایج خود را به شکل بند به بند نیز بنویسید. جمله اول این بخش هم معمولا به معرفی کل کار میپردازد،
مثلاً
در این تحقیق مشاهده شده است که رابطه معنی داری بین ….. و …… وجود دارد. این نتیجه با نتایج کاپلان و همکاران (کاپلان ۲۰۰۳) و راجر (۲۰۰۲) و موریسون (۱۹۹۶) مطابقت دارد و لی نتایج اعلام شده توسط آقای … در ایران (۱۹۹۷) خلاف این نکته را نشان می دهد. از سوی دیگر در رابطه با ……. مشاهده میشود که در این تحقیق …….. اما پارکر (۲۰۰۱) اعلام نموده است که ……. .
توجه مینمایید که منابع مختلفی در این پاراگراف نوشته شده اند. در واقع یک مقاله درست و مناسب باید همین مشخصات دارا داشته باشد. بطور کلی همه قسمتهای مقاله باید کم و بیش دارای این تعداد منبع در لابلای جملات خود باشند.
منابع
منابع باید کاملا دقیق نوشته شوند .
برای نوشتن منابع می توانید به منابع مقالات منتشر شده توجه نمایید .
اگر از یک مقاله فارسی استفاده کردید , سال هجری شمسی را به سال میلادی تبدیل کنید .
ترجمه مقاله :
ترجمه یک مقاله برای ارسال به مجلات خارجی یک ترجمه معمولی نیست . مترجم علاوه بر تبحر در ترجمه باید به علم مربوطه آشنایی کامل داشته باشد .چه بسا مقالات تحقیقاتی جالبی که به علت عدم آشنایی مترجم با اصطلا حات تخصصی مردود شدند . اکیدا پیشنهاد می کنیم که برای ترجمه , حاصل زحمات خود را به دست افراد مجرب بدهید .
نکته خیلی مهم:
بعضی از دوستان بعد از اتمام پایان نامه، شروع به خلاصه کردن پایان نامه می کنند، مثلا پایان نامه 150 صفحه ای را به 14 تا 15 صفحه می رسانند. بعد فکر می کنند که مقاله پایان نامه شان آماده است. همواره بیاد داشته باشیم
نوشتن مقاله سخت تر است از کاری که برای خود تحقیق انجام می دهیم.
یعنی وقتی پایان نامه تمام شد، تازه پروژه نوشتن مقاله شروع می شود. ادبیات نظری باید از اول به انگلیسی نوشته شود؛ چون کار زیاد سختی نیست، باید مقالات مختلف را بخوانید و از مطالب مهم آنها کپی کنید. بعد بین آنها ارتباط منطقی برقرار کنید. در حد دو تا سه صفحه. این کار حتما بعد از اتمام پایان نامه انجام می شود و هیچ ارتباطی به فرآیند پایان نامه ندارد.
پس بطور خلاصه برای بررسی ادبیات نظری مراحل زیر پیشنهاد می شود:
- مراجعه به سایت های علمی و دانلود مقالات مرتبط؛
- خواندن مقالات و الگو برداری از نحوه نوشتن؛
- جمع آوری ادبیات نظری (کپی کردن جملات)
- ایجاد ارتباط منطقی بین پاراگراف های کپی شده.
فهرست جامعی از سایت های علمی معتبر در سایت های مختلف موجود است .برای نمونه به پایگاههای زیر مراجعه نمایید:
- Science Direct
- Springer
- Emerald
- Oxford Journals
- John Wiley
در تک تک این سایت ها به دنبال مقالاتی بگردید که با موضوع انتخابی شما (و احیانا پایان نامه شما) ارتباط دارند. آنها را دانلود کنید. معمولا در خیلی از موضوع ها، تعداد مقالات زیاد است. در دو موضوع برای مقالات در حال انجام، اولی 254 و دومی 157 مقاله دانلود کردم که می خواهم به تدریح آنها را بخوانم.
در حین خواندن مقالات مطالب زیادی در مورد نحوه نوشتن، جمله بندی و ساختار مقاله بدست می آید. این قسمت از کار کمی خسته کننده است، اما سعی کنید طفره نروید و کارتان را با دقت انجام دهید. قالب جملات را بردارید، بعد محتوای خودتان را در آن قالب بریزید (واژه ها را عوض کنید اما زمان فعل ها و نحوه ارتباط دو جمله در یک پاراگراف را دست نزنید). این کار تمرین خوبی برای یادگیری انگلیسی نوشتن است. وقتی که تعدادی از مقالات را با دقت بررسی کردید، متوجه می شوید که دیگران چگونه نوشته اند. حتی می توانید ادبیات نظری را صرفا با جمع آوری از بقیه مقالات بصورت گیومه تنطیم کنید. یادمان باشد که ادبیات نظری نباید زیاد باشد، صرفا در حدی که کار ما را با مقالات قبلی مرتبط سازد، نه اینکه تمام مفاهیم را بخواهیم توضیح دهیم. توضیح بیش از حد بدیهیات داور را خسته می کند، زیرا داور به ادبیات نظری اشراف کامل دارد.
کم بودن تعداد صفحات مقاله نیز عامل مهمی در موفقیت مقاله است، اگر مقاله در تعداد زیادی صفحه نوشته شده باشد، باعث سردرگمی داور و خوانندگان می شود. در حد 10 تا 12 صفحه مطلوب است. سعی کنیم از دید یک خواننده به مقاله نگاه کنیم.
تمام دلایل مرجوع مقاله ISI که باید رعایت شود
عضو هیئت علمی دانشگاه سوره گفت: چند نکته باعث برگشت مقاله از سوی موسسه ISI میشود که دانستن آنها از نحوه نوشتن مقاله مهمتر است، زیرا روش نوشتن مقاله را میتوان با مطالعه چند کتاب هم یاد گرفت. وی افزود: یکی از مواردی که در اکثر مواقع باعث برگشت مقاله میشود عنوان و ابهامی است که در موضوع وجود دارد؛ عنوان باید درست انتخاب شود و موضوع تکراری نباشد. تخصصی نبودن مقاله و سنخیت نداشتن موضوع یا تخصص آن با مجلهای که مقاله در آن چاپ شده یکی دیگر از موارد و عوامل برگشت مقاله ISI است.
عضو هیئت علمی دانشگاه سوره اظهار کرد: رعایت نکردن اصول مقالهنویسی که مورد نظر نشریه و بااهمیت است، باعث مرجوع شدن مقاله میشود. دقیق نبودن ارقام، اعداد، آمار، آزمون و نمونهگیری از مواردی هستند که موسسه ISI در بررسی مقالهها مورد توجه ویژه قرار داده است؛ متاسفانه در چند سال اخیر چند مقاله ایرانی در دنیا به همین دلیل جعلی شناخته شد.مورد دیگر بحث بر روی نتیجه و تفسیر آن است که برای موسسه ISI خیلی مهم و قابل توجه است؛ مقالههایی که برای دریافت ISI به موسسه ارسال میشوند گاهی نتیجهگیری ندارند یا کامل نیست و این موضوع یکی دیگر از عواملی است که باعث مرجوع شدن مقاله میشود. نکته آخر توجه به نحوه نوشتن چکیده و رعایت نکاتی است که باید به آن توجه شود؛ ایراد و اشکال در چکیده باعث برگشت مقاله ارسالی به موسسه خواهد شد.
الو تز برندی متفاوت در خدمات پایان نامه و مشاوره پروپوزال با همکاری اساتید برجسته ایران
مشاوره پروپوزال دکتری و مشاوره پروپوزال ارشد و مشاوره انجام پایان نامه ارشد و مشاوره انجام پایان نامه دکتری
تلفن های مشاوره و تماس 09199631325 و 09353132500 می باشد …